Services

Gebit gebroken of gebarsten?

  • Is uw gebit in twee gebroken?
  • Heeft u slechts een kleine barst?
  • Is uw gebit in meerdere stukken gebroken?

Wij hebben als gediplomeerd tandtechnieker een degelijke opleiding genoten om uw kunstgebit op een deskundige wijze te herstellen en dit doorgaans binnen 1 uur. Wij werken enkel met kwalitatieve producten.

Op ons kunt u steeds rekenen.

Bij Tandlabo VDB is uw prothese in goede handen !

De prijs voor een herstelling (barst of breuk)

bedraagt 55 Euro incl. Btw.


Tand afgebroken en/of verloren?

Heeft u een of meerdere tanden uit uw kunstgebit verloren? Geen probleem dit kunnen wij herstellen. Hierdoor moet u geen nieuwe prothese aanschaffen. Bij Tandlabo VDB worden de ontbrekende tanden vakkundig vervangen. Indien u uw tand nog heeft mag u hem zeker meegeven en plaatsen wij hem terug, zoniet dan zorgen wij voor een nieuwe tand.

De prijs voor het bijzetten van één tand

bedraagt 70 Euro incl. Btw . 

Per tand die wij extra moeten aanleveren komt er 15 Euro incl. Btw bij.


Wil u graag uw prothese laten reinigen?

Ook hiervoor kan u bij ons terecht.

U kunt dit dagelijks zelf doen, het is daarnaast raadzaam om uw prothese eens per jaar grondig te laten reinigen. Tandlabo VDB reinigt uw gebit met een ultrasoonmachine, reinigingmachine en daarna word het gepolijst. Dit is belangrijk om te voorkomen dat er etensresten en ander vuil achter blijven. Ook bij een kunstgebit kan dit op termijn schadelijk zijn. Het is wat dat betreft dan ook van belang om het kunstgebit regelmatig goed schoon te maken.

Wanneer uw tandprothese na verloop van tijd aanslag vertoont van tandsteen, kunnen wij deze ultrasonisch reinigen en weer van een mooie glans voorzien.

Ongewenste microben op een gebit kunnen een negatieve invloed hebben op het hart, met hart-en vaatziekten tot gevolg. Jaarlijkse professionele reiniging van uw prothese helpt u om uw mondgezondheid te behouden. Houd er ook altijd rekening mee dat deze zo goed als mogelijk gereinigd worden, 85 a 90 percent van het vuil zal effectief verwijderd zijn, maar als nieuw is niet mogelijk in sommige gevallen omdat het vuil al tot in de kunststof is door gedrongen.

De prijs voor een reiniging bedraagt 26,50 Euro

per prothese, incl. Btw.