TEL.: 0471/ 74.85.03

Tandlabo VDB

 Uw Prothese is Onze Passie !

E-Mail

Info Voor Tandartsen

Contact Tandlabo VDB

Neem contact met ons op

────────

We zouden graag van u horen. Laat een bericht achter

Vul hier uw naam en achternaam in.
Vul hier uw telefoonnummer in waarop u bereikbaar bent. Indien u vanuit Nederland belt, zet dan ook uw landnummer erbij.
Vul hier uw email adres in.
Vertel hier wat u ons wil vragen.
This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Dank je Uw bericht is succesvol verzonden.

Afspraak = onmiddellijk geholpen !

Bij het maken van een afspraak per mail of telefoon kan u tevens uw probleem uitleggen waardoor wij de nodige tijd kunnen inschatten om u goed te helpen en te begeleiden bij een oplossing.


Wij raden u aan ook tijdens onze openingsuren even te bellen voor u langs komt om een afspraak te maken, zo kunnen wij de duurtijd van uw afspraak goed inschatten.


Er is een Parking aan het labo.


Snel gebit thuis afhalen en terugbrengen ?

Dat is ook mogelijk !

Vraag vrijblijvend de mogelijkheden en transportkost.


Wij danken u voor uw aanvraag en hopelijk tot binnenkort.


Waar vind u ons ?

Wij zijn gesitueerd op " de Kleine Horendonk " in Essen, vlak bij dierenasiel Canina en taverne De Bosrust.


GPS: u kan best "Kievitstraat" Essen ingeven als u komt, anders stuurt een gps u via een boszone.


Vanaf Nieuwmoer: u rijd via de Jos Tilborghsstraat en de  Jeroom Beckersstraat naar de Blikstraat, u vervolgt daarna de weg die overgaat in de Kleine Horendonk tot aan het kruispunt met de Kievitstraat (naar rechts is naar Canina, naar links is naar Tandlabo VDB). U vervolgt de Kievitstraat tot aan de eerste straat rechts = de Valkstraat. Op die hoek Valkstraat/ Kievitstraat is het tandlabo gelegen, ingang in de Valkstraat nr 35.


Vanaf Essen centrum: u rijd via d Kapelstraat richting Nieuwmoer tot voorbij De Rakker, daar slaat u links in de Schanker,  u volgt de Schanker tot einde, dan slaat u rechts en de eerste links,  de Kraaienberg in. Die volgt u tot aan de vaart die u oversteekt en de Vaartkant blijft volgen tot aan de Kievitstraat, daar slaat u links in en rijd verder tot aan het kruispunt met de Valkstraat, waar u 50 meter inslaat tot aan de ingang van nr 35.

   

Vanaf Autosnelweg Roosendaal-Essen: u rijd via de ring N117 naar het kruispunt met de Nieuwmoersteenweg. Vanaf daar kan u bovenstaande uitleg vanaf Essen centrum volgen.


Vanaf Wuustwezel: u rijd door Wuustewezel richting Achterbroek, en slaat rechts in aan de Nieuwmoerse Steenweg richting Nieuwmoer. Deze blijft u volgen tot net voor de kerk van Nieuwmoer waar u rechts inslaat richting de Jos Tilborghsstraat. Vanaf daar volgt u de bovenstaande instructies "Vanaf Nieuwmoer".


Neem contact op!

Adres

Valkstraat 35

2910 Essen 

GPS: via Kievitstraat

Contactgegevens

Bel: 0471/74.85.03
Email: [email protected]

Tijden

Ma-Do: 8:00 - 18:00 uur
Vrij: 8:00 - 12:00 uur
Za-Zo: gesloten

Sociale media